Afbeelding: GJ6A8536

Joshua Dekker

Mijn naam is Joshua Dekker en werk sinds 2017 als manager bij TipTop Personeelsdiensten.
Samen met Sanne en onze zoontjes Josh en Phyllon zijn wij woonachtig in Winterswijk.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, familie en vrienden.
Daarnaast ben ik graag sportief bezig op de tennisbaan en voetbal ik in de zaal.

De afgelopen jaren heb ik diverse commerciële functies gehad en  de jaren daarvoor heb ik voor diverse zorginstelliingen gewerkt onder andere als jobcoach.
 

Bij TipTop Personeelsdienten ben ik helemaal op mijn plek, ik krijg hier de mogelijkheid om zowel mijn commerciële als sociale vaardigheden in te zetten.
Daarmee zal ik zorgdragen dat de juiste match gemaakt wordt tussen één van onze opdrachtgever en de bij ons ingeschreven kandidaat.

Met heel veel enthousiasme help ik jou graag bij het vinden van een passende baan of de (tijdelijke) kracht waar u naar op zoekt bent.

Ik ben te bereiken via ons vaste nummer 0543-219000 of mobiel op telefoonnummer 06 28 067 935. Wilt u mij mailen dan kan dat naar joshua@tiptopPersoneelsdiensten.nl

 

Afbeelding: wendy

Wendy Wolters

Mijn naam is Wendy Wolters en sinds augustus ben ik in dienst bij TipTop Personeelsdiensten. Hiervoor heb ik 13 jaar bij een landelijk uitzendbureau gewerkt, waardoor ik me goed thuis voel in de branche.

Ik ben een geboren en getogen Winterswijkse en samenwonend met Patrick. Samen hebben wij 2 dochters Mare en Fenne, met wie we graag leuke dingen ondernemen. Ook met vrienden de gezelligheid op zoeken, maakt me blij. Verder sta ik wekelijks op het handbalveld en kun je me in de sportschool vinden.

Het motto #werkenmoetleukzijn past helemaal bij mij en ik hoop dan ook voor de kandidaten deze toegevoegde waarde te zijn.
Als intercedente ben ik verantwoordelijk voor het uitzenden en de Werving & Selectie van kandidaten en kom ik graag bij de bedrijven om een kijkje in de keuken te nemen. Luisteren en meedenken zijn sterke punten die ik graag inzet om de ideale match te maken.

Wil je dat ik voor jou of jouw bedrijf de ideale match maak? Neem dan contact met me op: 0543-219000 of 06-24903329 of mail naar wendy@tiptoppersoneelsdiensten.nl.

Afbeelding: karen

Karen Jentink

Mijn  naam is Karen Jentink en sinds 24 april ben ik werkzaam als stagiaire bij TipTop Personeelsdiensten. Ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener aan het Graafschapcollege in Doetinchem.

Samen met mijn ouders en twee zusjes ben ik woonachtig in Winterswijk. Ik hou er van om bezig te zijn en ben daarom in mijn vrije tijd graag met vrienden en familie om leuke dingen te ondernemen.

Aan  het einde van het jaar moeten we kiezen welke richting we op willen, Juridisch of HRM waarbij mijn voorkeur uit gaat richting HRM.

Bij TipTop personeelsdiensten richt ik me onder andere op de administratieve werkzaamheden, beheer de agenda’s  en stel ik bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten op.  Bij TipTop personeelsdiensten staat #werkenmoetleukzijn voorop, wij  vinden het belangrijk dat jij je werk leuk vindt!

Ben je op zoek naar een leuke baan? Stuur dan je cv naar info@tiptoppersoneelsdiensten.nl of neem contact op via het telefoonnummer 0543-516182.