Opleidingen: van korte opleiding tot erkend diploma

Ontwikkel jezelf met TipTop
Jij hebt talent en je wilt ontwikkelen. TipTop helpt je verder met opleidingen en scholing. Wij investeren in het ontwikkelen en opleiden van onze flexmedewerkers. Want hoe verder jij je ontwikkelt, des te groter is jouw waarde op de arbeidsmarkt. Werken via TipTop is dus investeren in je toekomst en daarmee in een beter salaris en werkzekerheid. 
 
Opleiding tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie

Via TipTop krijg je de kans om de opleiding tot chauffeur kosteloos te volgen. Ben je reeds werkzaam, dan overleggen we graag met je wanneer je de opleiding kunt volgen. Ben je op dit moment niet aan het werk? Dan zorgen we er voor dat je snel de opleiding doorloopt zodat je op korte termijn aan de slag kan.
 
BBL via TipTop
Het volgen van een BBL opleiding is een nuttig middel om kennis en ervaring op te doen in een leer-werktraject. Om die reden wordt een BBL opleiding vaak ingezet om iemand om te scholen of een verdieping te geven ter aanvulling op een opleiding en opleidingsniveau dat iemand al heeft behaald. Het grote voordeel van een BBL-opleiding via TipTop is dat wij veel bedrijven kennen en daardoor goed het juiste leerbedrijf kunnen zoeken bij de opleiding en de kandidaat. Wij gebruikten  onze ervaring in de arbeidsmiddeling voor het bemiddelen van jou als BBL-er.