Afbeelding: stage_zit_erop

Mijn stage zit erop!

24-8-2018

Het afgelopen half jaar heb ik met veel plezier mogen werken bij Tiptop Mensenwerk. Binnen Tiptop heb ik mij altijd erg welkom en waardevol gevoeld. Door het vertrouwen dat ik vanuit Tiptop kreeg heb ik een enorme groei weten te realiseren op zowel het gebied van vakkennis en kunde als op persoonlijke vlakken.

De soms wat taaie theorie die ik op school heb geleerd heb ik in de afgelopen periode kunnen toepassen op diverse vlakken binnen het werkveld. Daarbij ben ik erachter gekomen dat de theorie en de praktijk regelmatig van elkaar afwijken en dat flexibiliteit en creativiteit in deze situaties goed van pas komt. Doordat ik veel vrijheid heb gekregen ben ik ook veel over mezelf te weten gekomen, ik heb verschillende kwaliteiten, maar ook valkuilen van mezelf ontdekt. 

Tiptop kenmerkt zich aan het persoonlijk contact, het persoonlijk contact dat wij willen hebben met de uitzendkracht en de opdrachtgever, maar ook binnen het team van Tiptop medewerkers. Samen hebben we diverse successen behaald en natuurlijk ook gevierd. Want binnen Tiptop wordt alles gevierd! Ik kijk terug op een tijd waar ik deel heb mogen uitmaken van een gezellig en hecht team en waar ik een grote bijdrage aan alle veranderingen die het afgelopen jaar zijn doorgevoerd heb mogen leveren. De feedback, complimenten en leermomenten neem ik mee in mijn verdere loopbaan en ik zal altijd terug kunnen kijken op een geweldige afstudeertijd! 

Mede door de fijne begeleiding van Joshua Dekker en de rest van de collega's van Tiptop heb ik mijn stage met succes kunnen afronden. Ik wil iedereen  bedanken voor de mogelijkheden die ik heb gekregen om mezelf te ontwikkelen en de leuke stage die ik heb gehad. Ik wens iedereen veel succes in de toekomst en hopelijk tot weerziens!

Deel dit artikel: