Afbeelding: lisa stelt zich aan u voor

Lisa stelt zich aan u voor

21-5-2021

Mijn naam is Lisa de Haan en sinds 1 mei 2021 ben ik werkzaam bij TipTop Personeelsdiensten. Halverwege maart kwam ik hier op gesprek voor een afstudeerplek. Tijdens dat gesprek ontstond er een boel enthousiasme vanuit beide kanten. Hierdoor is besloten dat ik hier niet alleen ga afstuderen, maar ook ga werken in de functie Junior Intercedent.

Na afronding van de opleiding onderwijsassistent, wilde ik niet meer 5 dagen per week de schoolbanken in. Mijn oog viel al snel op deeltijd onderwijs. Ik ben in 2018 gestart met de deeltijd opleiding Toegepaste Psychologie en daarnaast vond ik een baan als onderwijsassistent op een basisschool in Groenlo. Mijn idee was altijd om na afronding van mijn opleiding pas opzoek te gaan naar een andere baan, maar soms komen er tussendoor kansen op je pad die je niet kan laten liggen.

Ik haal veel voldoening uit het voeren van gesprekken met mensen. Ik wil erachter komen wat hen drijft, waar ligt hun kracht en hoe kunnen we deze het beste tot uiting laten komen. Iets wat ik in mijn nieuwe functie veel zal gaan doen. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik nodig jullie van harte uit om een keer binnen te wandelen en kennis te maken. Tot snel!

Lisa

Deel dit artikel: