Afbeelding: 1 april 2

Leuke 1 april grappen voor op je werk

31-3-2021

Misschien is het toch wat lastiger om een collega eens in de maling te nemen nu er zoveel thuis gewerkt wordt.  Op 1 april heb je natuurlijk wel de perfecte gelegenheid om je collega eens voor de gek te houden.

Hieronder hebben wij een aantal grappen voor je uitgewerkt. Je kunt deze natuurlijk elke dag van het jaar gebruiken, maar het zou toch wel heel erg leuk zijn als je collega er op 1 april flink instinkt.

1. Koffieautomaat stuk

Het wordt natuurlijk een lange werkdag als de koffiemachine het niet doet. Zorg ervoor dat jij als eerst op kantoor bent en plak een post it met “buiten gebruik” op de koffiemachine. Zorg ervoor dat al je collega’s er van op de hoogte zijn. Zodra iedereen aan het werk is, pak je zelf een lekker bakkie en laat de post it natuurlijk gewoon hangen. Hoe snel zullen ze je door hebben?

Afbeelding: 13

2. De extra muis

Wanneer je collega even van zijn of haar plek is, plug je een draadloze muis in de computer of laptop van je collega. Wanneer hij of zij terug is, wacht je even om vervolgens je collega eens goed te pranken door de extra muis te gebruiken en bijvoorbeeld muziek aan te zetten of een programma weg te klikken. Maak je collega gek totdat ICT erbij gehaald moet worden!

Afbeelding: 12

3. WC Wissel

Houd je collega of klanten voor de gek, door het mannen icoontje van het herentoilet te voorzien van een rokje. Zo houden we de toiletten tenminste 1 dag per jaar eens echt schoon!

Afbeelding: ! april

4. Een schadebriefje achter de ruitenwisser

Even een frisse neus halen in je pauze en tegelijkertijd een briefje achter de ruitenwisser van je favoriete collega hangen. Aan de voorkant de tekst: Sorry zie bumper! Je collega zal meteen het rondje om de auto maken. Op de achterkant natuurlijk jouw mobiele nummer.

Afbeelding: 14

Hopelijk hebben we jou geïnspireerd

En zo zijn er natuurlijk nog genoeg grappen en grollen uit te halen op 1 april. Hopelijk hebben wij jou mogen inspireren. En hopelijk is er op jou werk bij tijd en wijle ruimte voor een grap of grol. Wij roepen immers niet voor niets dat werken leuk moet zijn.

Haal jij nog wel voldoening uit je werk? Heb jij het nog wel naar je zin en valt er nog wel wat te lachen met je collega’s?

Of ben jij misschien wel toe aan een andere uitdaging? Kijk dan eens ons vacature portaal https://bit.ly/3wgjBAb  naar de leuke vacatures die wij open hebben staan.

En zit daar net niet die ene vacature voor jou tussen? Geen enkel probleem. Schrijf je dan in via deze link https://bit.ly/3uazYMS en wij zullen contact met je opnemen om samen met jou op zoek te gaan naar die hele leuke baan!

Deel dit artikel: