Kayleigh's terugblik op haar stage bij Tiptop Personeelsdiensten

18-11-2019

De afgelopen 5 maanden heb ik met ontzettend veel plezier stage mogen lopen bij TipTop Personeelsdiensten. Niet alleen heb ik veel geleerd op het gebied van de hr branche en de  bijkomende werkzaamheden, ook heb ik een persoonlijke groei door mogen maken waar ik erg dankbaar voor ben.

Toen mijn stage in april begon was het voor mij nog niet duidelijk wat er zoal kwam kijken bij het werken in de uitzendbranche en had ik zelfs het gevoel dat de hr branche helemaal niks voor mij was. Dit is de afgelopen zeker veranderd! Vanaf het begin heb ik van Joshua een goede begeleiding gekregen en kon en mocht ik mijn stage zelf invullen. Ik kreeg veel verantwoordelijkheden en mede hierdoor heb ik mij kunnen ontwikkelen. De taken die ik kreeg hebben we geleidelijk opgebouwd, ik ben begonnen met het vervullen van administratieve taken zoals: het in orde maken van online cv’s en het beantwoorden van mails maar al snel kwamen hier meer taken bij en hield ik mij onder andere ook bezig met het zoeken naar geschikte kandidaten.

Nadat ik in de zomervakantie als administratief medewerkster heb gewerkt kwam ik qua vooruitgang in mijn stage stil te staan, samen met Joshua en Wendy heb ik een goed gesprek gehad en heb ik de kans gekregen om mij weer verder te ontwikkelen. De laatste 10 weken heb ik als een fulltime collega meegedraaid en heb ik alle taken van A tot Z vervuld, dit heeft er voor gezorgd dat ik in alle aspecten ervaring kon opdoen en hier feedback op kon krijgen. Mijn taken bestonden uit het maken van contracten, het tekenen van het contract met de kandidaat, afspraken inplannen en voeren, ziekmeldingen doorvoeren en het beantwoorden van telefoontjes. De diversiteit in mijn taken heeft er voor gezorgd dat ik steeds meer van de hr branche ben gaan houden en het zie als iets wat ik later, na mijn studie, wil gaan doen.

Ik heb deze stage als een ontzettend fijne periode ervaren, TipTop Personeelsdiensten is niet alleen een bedrijf dat je helpt naar een nieuwe uitdaging, het is ook een bedrijf dat echt kijkt naar wat jij wilt en waar jij blij van wordt, ik denk dat dit ook iets is wat hen zo speciaal maakt.

In de afgelopen 5 maanden heb ik niet alleen mogen leren hoe het werken in de uitzendbranche er aan toe gaat maar ook dat ik er mag zijn en goed ben in het gene dat ik doe en in hoe ik ben. Ik heb de kans gekregen om mijzelf op alle gebieden te ontwikkelen.

Ik wil Joshua,Wendy,Denise, Osman en alle kandidaten/klanten die ik de afgelopen maanden heb gezien of gesproken ontzettend bedanken. Ik ben heel dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen en voor de kleine familie waarin ik terecht ben gekomen. Ik hoop aan het eind van dit jaar een goede keuze te maken in mijn studierichting zodat ik deze in juni 2021 succesvol kan gaan afronden, ik weet nog niet goed wat ik daarna ga doen maar 1 ding is zeker! Mocht ik op zoek zijn naar een baan zal ik mij als eerste melden bij TipTop Personeelsdiensten, jullie zijn toppers!

Afbeelding: IMG_2186
Deel dit artikel: