Afbeelding: IMG_2186

Kayleigh komt ons team versterken

24-4-2019

Mijn naam is Kayleigh Albers ik ben 20 jaar oud en samen met mijn ouders en broertje ben ik woonachtend in Aalten.  In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen met vrienden en familie. Ik vind het leuk om samen met vrienden naar de bios te gaan of met familie uit eten te gaan en tijd door te brengen. 

Momenteel zit ik in mijn 1e jaar van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener op het  Graafschap College en dit bevalt mij zeer goed. In het 2e leerjaar zal ik een keuze tussen de Juridische kant of de HRM kant moeten maken, op dit moment weet ik nog niet welke kant ik ga kiezen maar ik denk dat mijn stage hierbij een belangrijke rol zal gaan spelen.

Tijdens mijn stage bij TipTop personeelsdiensten verwacht ik een leuke en leerzame tijd te hebben. Ik  wil graag meer leren over het proces van het in contact brengen van werkzoekenden en werkgevers en alle zaken die er daarna en daaromheen bij komen kijken. Tevens zal ik mij ook bezig houden met allerlei administratieve werkzaamheden die bij het werken bij een uitzendbureau komen kijken. Ik denk dat werken bij een uitzendbureau ontzettend veel kansen en mogelijkheden biedt en dat het een goede basis is ook voor de rest van mijn opleiding. 

 

Deel dit artikel: