Link: http://https://www.achterhoeknieuwswinterswijk.nl/lees/222892/4713c058-1f8f-4960-94c3-df63027ff5f4

Transport Opstartdag

10-10-2018

WINTERSWIJK - Ben je op zoek naar een leuke baan? Of heb je er altijd al van gedroomd chauffeur te worden? Kom dan op 29 september tussen 10 en 16 uur naar het open huis van TipTop Personeelsdiensten aan de Van der Heijdenstraat 16 in Winterswijk. Medewerkers van TipTop Personeelsdiensten en opleiders en instructeurs van samenwerkingspartner Brünen Bedrijfsopleidingen staan klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden.

Door Sander Damen

Brünen is een van de grootste rijscholen van Nederland en staat bekend als dé rijschool van Twente, maar Brünen verzorgt ook diverse bedrijfsopleidingen waaronder VCA, BHV, heftruck en hoogwerker. "Vorig jaar is het eerste contact met Brünen gelegd vanwege de VCA-opleiding voor technisch personeel. Al kort daarna hebben wij ook het opleiden van een aantal chauffeurs bij Brünen ondergebracht", vertelt Joshua Dekker, manager bij TipTop Personeelsdiensten.
"Doordat we prettig samenwerkten en we dezelfde ideeën hebben over opleiden, hebben we de handen ineen geslagen om het tekort aan chauffeurs in de Achterhoek tegen te gaan", aldus Bram Klein Gunnewiek, directeur van Brünen Bedrijfsopleidingen. "Uniek aan ons concept is de snelheid waar binnen de potentiële chauffeur inzetbaar is. Er is nú grote vraag naar chauffeurs. Desgewenst kunnen we het opleidingstraject in vijf weken gerealiseerd hebben."

Transport opstapdag
Droom jij al langer van een baan als vrachtwagenchauffeur? Zet dan zaterdag 29 september in jouw agenda! Brünen Bedrijfsopleidingen en TipTop Personeelsdiensten bieden dan de mogelijkheid een gratis proefrit te maken in een van de twee leswagens die deze dag beschikbaar zijn. "Om er zeker van te zijn dat jij die dag kunt rijden, is het aan te raden je via de website www.tiptoppersoneelsdiensten.nl op te geven", laat Dekker weten.
Het draait echter bij de Transport Opstapdag niet alleen om chauffeurs. Er is aandacht voor de hele sector Transport en Logistiek. "Zo kan er ook met een heftruck gereden worden", vertelt Klein Gunnewiek. "En onze adviseurs kunnen alles vertellen over onze opleidingen."

Open huis
"Omdat wij sterk groeien, hebben wij het team onlangs uitgebreid met Wendy Wolters", vertelt Dekker. "Ook zij is tijdens het open huis aanwezig, zodat kandidaten en (potentiële) opdrachtgevers kennis met haar kunnen maken. Wendy verzorgt een workshop LinkedIn tijdens het open huis. Na de workshop is er een mogelijkheid voor het laten maken van een zakelijke portretfoto. Ook hiervoor vragen wij je je vooraf via de site op te geven.
Uit alle aanmeldingen voor de workshop LinkedIn wordt iemand uitgeloot die een eigen video-pitch mag opnemen met Gebbink Media. Heeft u geen oppas voor uw kinderen? Dat is geen probleem. Er is een springkussen en een suikerspinmachine voor de kinderen. Ook aan een hapje is gedacht. Bij het VOER-tuig van BijHillen is voor alle bezoekers een echte truckerssnack te krijgen."

Deel dit artikel: