Afbeelding: article

Corona Virus

16-3-2020

In verband met het corona virus informeren we jullie graag over de maatregelen die wij treffen om op een veilige en klantvriendelijke onze dienstverlening te kunnen uitvoeren.

Maatregelen kandidaten

Heb jij een bestaande afspraak staan met ons? De afspraken gaan gewoon door, alleen dan telefonisch of via whatsapp video. We nemen hierover contact met je op.

Heb je een selectie- of sollicitatiegesprek staan bij één van onze klanten? Deze gaan gewoon door. Mocht dat anders zijn, dan bellen we je direct op. Wel willen we je vragen om geen handen te schudden, en de geadviseerde hygiëne maatregelen in acht te nemen.

Mocht je zelf griepverschijnselen vertonen, verkouden zijn, koorts hebben of in een risicogebied zijn geweest, verzoeken we je dringend om contact met ons op te nemen.

Maatregelen opdrachtgevers

Wij beperken op dit moment bedrijfsbezoeken & ontvangst van klanten tot het noodzakelijke. Waar nodig doen we afspraken via Mail, Skype, WhatsApp of telefonisch.

Waar ‘live’-afspraken doorgaan zullen wij geen handen schudden. We verzoeken aan al onze klanten om tijdens sollicitatiegesprekken met onze kandidaten geen handen te schudden én de nodige hygiëne-maatregelen in acht te nemen.

Mocht één van de gesprekspartners griepverschijnselen vertonen, verkouden zijn, koorts hebben of in een risicogebied zijn geweest, verzoeken we dringend om het gesprek te verzetten.

Vervulling van onze vacatures. Wij zijn en blijven gewoon open. Dankzij de nieuwe media kunnen we alle gesprekken door laten gaan. We hopen dat dit snel voorbij is en we samen gezond weer samen kunnen werken.

 

Groeten Team TipTop Personeelsdiensten

0543-219000

info@tiptoppersoneelsdiensten.nl

Deel dit artikel: