Boris stelt zichzelf voor

5-12-2019

Mijn naam is Boris van Ast en ik ben 18 jaar. Vanaf november 2019 tot april 2020 ben ik stagiair bij Tiptop Personeelsdiensten.

Ik ben woonachtig in Winterswijk en ik volg de opleiding Commercieel medewerker aan het Graafschap College in Doetinchem . Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding. Mijn stage bij Tiptop Personeelsdiensten lijkt mij een hele uitdagende! Ik wil namelijk graag nieuwe kandidaten aan het werk helpen. Ik zou in mijn stage graag meer willen leren over het vervullen van de wensen en behoefte van zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

De uitzendbranche spreekt mij aan omdat je heel gericht te werk gaat. Elke kandidaat is anders en heeft andere wensen. Ik hoop dat ik de aankomende tijd zoveel mogelijk mensen aan een leuke baan mag helpen.

Inmiddels loop ik al 3 weken stage en er gebeurt veel en het is leuk om te zien dat wij deze week alweer 6 mensen aan het werk hebben geholpen. De kroon op je werk is dat je een berichtje krijgt van een werknemer die vertelt dat hij het hartstikke naar zijn zin heeft bij zijn nieuwe baan en ons bedankt voor ons goede werk!

Ik denk dat Tiptop Personeelsdiensten een leuk en sterk groeiend bedrijf is waar ik veel kan leren.  #werkenmoetleukzijn maar stage dus ook! Dus hierbij #StageMoetLeukZijn

Afbeelding: boris foto
Deel dit artikel: